Science Supplements

Science Supplements zijn samengesteld door Dr David Marlin. Dr Marlin is een Engelse wetenschapper die zich gespecialiseerd heeft in de conditie van paarden. Als adviseur is hij onder andere betrokken bij het engelse endurance team, de FEI, verschillende endurance teams in het midden oosten. Hij is als professor in de fysiologie verbonden aan de Oklahoma State University en heeft meer dan 200 wetenschappelijke publicaties met betrekking tot paarden en hun gezondheid op zijn naam staan.

Science Supplements zijn dan ook zonder uitzondering wetenschappelijk onderbouwt en bewezen. Als HorsePax int. BV zijn wij trots op het vertrouwen dat Dr David Marlin in ons stelt en dat wij Science Supplements exclusief voor Noord Europa mogen importeren.

Door de intensieve samenwerking met Dr David Marlin en Science Supplements kunnen wij jou voorzien van uitgebreide informatie en je helpen je paard in conditie te brengen en te houden.

Als je geïnteresseerd bent in de (wetenschappelijke) achtergronden van deze producten dan raden we je aan om regelmatig onze blog te bezoeken. Daar zullen we veel interessante informatie met je delen.