Muscle Builder

€51,07
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
  • 830 gram is goed voor 1 maand onderhoudsdosering

Waarom Muscle Builder van Science?

Alle producten uit onze Science lijn bevatten uitsluitend stoffen waarvan wetenschappelijk kan worden aangetoond dat ze effectief zijn. In gecontroleerd wetenschappelijk onderzoek zijn maar drie ingredient gevonden waarvan bewezen kan worden dat ze, gegeven in de juiste verhouding, de spieropbouw stimuleren en het natuurlijke proces van spierherstel ondersteunen. Dat zijn HMB, Leucine en L-Lysine

HMB (B-hydroxy B-methylbutyrate) is een stofwisselingsproduct dat ontstaat bij de afbraak van het essentieel aminozuur Leucine. HMB zorgt ervoor dat Leucine kan worden opgenomen in de spiercellen. Daardoor is het verantwoordelijk voor het spieropbouwende effect van Leucine. HMB voorkomt dat een zware training leidt tot spierafbraak (door het vrijkomen van cortison) ipv spieropbouw. Hierdoor wordt de effectiviteit van de training dus verhoogd.

Leucine is één van de negen essentiële aminozuren die uit de voeding moeten worden gehaald omdat een paard deze zelf niet kan aanmaken. Leucine verhoogd de opbouw van spiereiwitten (anabool effect) en remt tegelijk de afbraak van spiereiwitten door training ( anti-katabool). Het gevolg is meer spiermassa. Dit effect is in de bodybuilderswereld al langer bekend. In de humane sport worden preparaten met Leucine al langer gebruikt. Recente studies hebben laten zien dat Leucine ook de spierconditie van paarden verbeterd. Spieren herstellen sneller en nemen toe in massa. 

L-Lysine is ook een essentieel aminozuur. L-Lysine speelt een rol bij de groei en het herstel van weefsel en draagt op die manier bij aan de opbouw van spiermassa.  L-Lysine is het eerst bepalende aminozuur bij proteine synthese (spieropbouw)

 

MUSCLE BUILDER bevat de optimale hoeveelheden Human Grade HMB, Leucine en Lysine om het maximale uit je training te halen als het gaat over de opbouw van spiermassa, spierherstel en de opbouw van conditie. 

Waarom geen andere aminozuren?

Alle recente onderzoeken wijzen naar deze drie key componenten als het gaat op opbouw en herstel van spiermassa. We hebben deze componenten in de optimale, wetenschappelijk aanbevolen,  verhouding samengebracht. Alleen zo kunnen we garanderen dat jouw paard maximaal effect heeft van deze muscle builder. Als je de hoeveelheid aminozuren van veel andere supplementen vergelijkt dan zul je zien dat de hoeveelheden ongeveer overeenkomen met de gehaltes die normaal ook voorkomen in goed hooi en/of krachtvoer. Dat is prima maar niet voldoende als je maximaal resultaat uit je training wilt halen.

MUSCLE BUILDER is geschikt voor ieder paard dat in training is, ongeacht welke discipline. Het is geschikt om de ontwikkeling van spiermassa en een sneller herstel van spieren te ondersteunen. 

 

Actieve ingrediënten; per dagelijkse dosis (150 ml = 6 x 25 ml schepje) = 62 gram: Leucine 22.5g; HMB 15g; Lysine 10g; Carbohydrate 14g.

MUSCLE BUILDER moet minimaal 4 weken gebruikt worden in de opbouw dosering. Daarna kunt u de dosering aanpassen naar het gewenste doel. Goed mixen met de voeding en verdelen over enkele porties per dag. Minstens 1 portie van 2-3 schepjes moet zo direct na de training gegeven worden. 

Deze pot is goed voor 1 maand onderhoudsdosering

Gebruiksaanwijzing 1 afgestreken schepje is 25 ml (10,3 gr)

Opbouw fase: (deze dosering ook aanhouden voor ontwikkeling van spiermassa);

Pony - gem. 250kg - 4.5 schepje

Paard - gem. 500kg - 6 schepjes

Groot paard - v.a. 750kg - 7.5 schepjes

Onderhoudsdosering:

Pony - gem. 250kg - 2 schepjes.

Paard - gem. 500kg - 3 schepjes.

Groot paard - v.a. 750kg - 4 schepjes.

(Analytische bestanddelen: Proteïnen 23.5%; Vezels 0,0%; Olieën en vetten 0,1%, Koolhydraten 62,9%, Ruwe as 9,0%; Composiet (L-Leusine/B-Hydroxy B-methylbutyrate/L-Lysine HCI/dextrose smaakstof) Toevoegingen: EC goedgekeurde natuurlijke muntsmaak 2gr.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen