Soms kan je paard wat extra's gebruiken

Een gezond en stralend paard dat zich prettig voelt bij het werk dat je van hem vraagt. Dat willen we allemaal. Het maakt niet uit of je recreatief rijdt, fokker bent of in een olympisch team zit. Jouw paard komt op de eerste plaats.

Dat je zorgt voor de optimale omstandigheden wat betreft beweging, ruwvoer en omgeving spreekt voor zich. En toch is dat niet altijd voldoende. Door onze manier van paarden houden is het namelijk moeilijk om de natuurlijke omstandigheden zo goed mogelijk na te bootsen.

Daarom is het fijn om te weten dat er toevoegingen verkrijgbaar zijn die jouw paard daar ondersteunen waar het nodig is. Je kunt er van op aan dat alle supplementen die door HorsePax worden geleverd uitgebreid zijn getest en een bewezen werking hebben. Hebben wij twijfels bij een supplement? Dan nemen wij het niet op in ons programma, zo simpel is het.

 

Als gevolg van de Brexit ervaren wij vertraging in de leveranties van Science Supplements. Zowel aan Engelse zijde als in Nederland wordt hard gewerkt om hier zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden. Het kan echter betekenen dat jouw favoriete supplement enige tijd slecht leverbaar is. We vragen om je begrip. Voor meer info kun je bellen met 0546-639000 of mailen naar [email protected]