Wellhorse Veteran

€45,68
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De basis van een paardenrantsoen bestaat altijd uit ruwvoer. Ruwvoer is helaas niet altijd van dezelfde kwaliteit. Het komt vaak voor dat paarden die voldoende ruwvoer krijgen toch bepaalde vitaminen en/of mineralen missen. Door onze manier van paarden houden is het paard niet in staat om zelf een gebied op te zoeken waar die grassen en kruiden groeien die zijn voeding in balans brengen. Het kan lang duren voor je de (vervelende) gevolgen van zulke tekorten ziet. Daarom is het verstandig om een rantsoen dat voornamelijk uit ruwvoer bestaat aan te vullen met een balancer. Omdat de behoefte aan vitamine en mineralen wijzigt wanner je paard ouder wordt en wanneer je anders gaat trainen zijn de Wellhorse Balancers afgestemd op de leeftijd van het paard en de intensiteit van de training. Het zijn de enige balancers die aan de vitamine en mineralen gehaltes voldoen zoals aanbevolen door de NRC (National Research Counsil) en door BASF Animal Nutrition

 

Wellhorse Veteran

  • Brengt het ruwvoer in balans
  • Vitaminen, micro-mineralen en macro-mineralen voor het oudere paard
  • Extra ondersteuning voor sterke, gezonde gewrichten.
  • Volledig samengesteld volgens de aanbevelingen van NRC en BASF
  • Bevat levende gist om de darmflora gezond te houden
  • Bevat Glucosamine, MSM en extra vatamine E

 

Een emmer van 1.6 kg is voldoende voor 1 paard /maand

 

Wellhorse Veteran is het resultaat van 50 jaar onderzoek naar de voeding van paarden en pony’s en is zo samengesteld dat het perfect aansluit bij de behoeften van oudere paarden en pony’s. Het bevat alle belangrijke vitamine en mineralen die een ouder paard nodig heeft en voldoet aan de aanbevelingen van zowel de NRC (National Research Counsil) als BASF (Animal Nutrition ). Wellhorse Veteran zorgt voor sterke en soepele gewrichten en ondersteund het immuunsysteem. Zo houdt jij je oudere paard lekker fit en actief. De behoeften van paarden veranderen , net als bij mensen, als ze ouder worden. Wellhorse Veteran is zo samengesteld dat het perfect aansluit bij de veranderingen in het lichaam van je oudere paard. Naast een uitgekiende mix van vitaminen en mineralen zit er in Wellhorse Veteran een bron van goed opneembare D-Biotine (=vitamine H / B7). D-Biotine is belangrijk voor gezonde hoeven, huid en vacht en kan een rol spelen bij een goede insulineregulatie. Tot slot is er aan Wellhorse Veteran een gepatenteerde levende gist en een myotoxcine binder toegevoegd om het maag- darmkanaal gezond te houden. Wellhorse Veteran is een bron van hoogwaardige glucosamine en MSM voor de ondersteuning van gewrichten. Het brengt de gehaltes aan Vitamine E en C naar een hoger niveau voor gezonde spieren en luchtwegen.

 

 

 

 

Gebruiksaanwijzing

Afgestreken schepjes 25ml (19gr) per dag;

Pony (ongeveer 250kg) 1.5 schepje

Paard (ongeveer 500kg) 3 schepjes

Groot paard (ongeveer 750kg) 4.5 schepjes

 

Actieve ingrediënten (per 57g / 3 afgestreken schepjes); Vitamine A 30,000 IU; Vitamine B1 (Thiamine) 30 mg; Vitamine B2 (Riboflavin) 30 mg; Vitamine B3 (Niacin) 50 mg; Vitamine B5 (Pantothenate) 30 mg; Vitamine B6 (Pyridoxine) 20 mg; Vitamine B12 250 ug; Vitamine C 3000 mg; Vitamine D3 (Cholecalciferol) 3300 IU; Vitamine E (alpha-tocopherol) 3000 mg; Vitamine K 10 mg; Foliumzuur 20 mg; Biotine 1.25 mg; Choline 750 mg; Selenium 1.25 mg; Iodine 3.5 mg; Manganese 400 mg; Zink 400 mg; Koper 100 mg; Magnesium 87 mg; Calcium 7.6 g; Glucosamine HCl 5000 mg; Methyl sulphonyl methane (MSM) 6000 mg; Saccharomyces cerevisiae 9 x 1010 cfu; MOS & betaglucans 5000 mg.

Geef niet meer als de aanbevolen hoeveelheid.  Niet combineren met andere selenium houdende supplementen. Als je twijfelt kun je contact opnemen met Horsepax Int. BV voor aanvullend advies (bvk per email)

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen