Respiraid Luchtwegondersteuning

€58,74
Beschikbaarheid: In backorder
  • Voor gezonde luchtwegen
  • Geeft verlichting bij ademhalingsmoeilijkheden.
  • Al binnen 1 week verbetering
  • 2 kg emmer voor ongeveer 1 maand
  • Ook verkrijgbaar in kleine verpakking

 Wat is Respiraid? Respiraid is preparaat dat de ademhaling verlicht en een positief effcet heeft op de gehele luchtweg. Onderzoek toont aan dat het geven van anti-oxidanten aan paarden een belangrijke bijdrage levert aan het gezond krijgen en houden van het ademhalingssysteem. Er is recent is er een studie gedaan bij 37 paarden met ademhalingsproblemen. Hierbij is duidelijk geworden dat het geven van RespirAid al na 1 week vooruitgang laat zien. In RespirAid zit o.a Vitamine C  in een voor paarden makkelijk opneembare vorm (Ascorbyl monophosphate). In veel andere supplementen wordt Ascorbinezuur toegevoegd, dat door paarden moeilijk opneembaar is. De vitamine C in RespirAid zorgt voor bescherming en herstel van de longblaasjes.

Waarom? Ademhalingsstress komt veel voor bij onze hedendaagse paarden. Omgevingsfactoren zoals luchtkwaliteit op stal, strooisel, ventilatie, stress, reizen, contact met andere paarden, kunnen zorgen voor stof en/of schimmelsporen die schadelijk zijn voor de gevoelige luchtwegen en de longblaasjes. 

Wanneer? RespirAid moet dagelijks gevoerd worden om het ademhalingssysteem gezond te houden. Het is ideaal voor paarden en pony’s die langere tijd op stal verblijven en niet de hele dag in de frisse buitenlucht kunnen zijn. Of tijdens periodes van stress (reizen, concoursen, verandering in fourage of krachtvoer.)

Gebruiksaanwijzing

Afgestreken schepjes per dag 1=25ml (21g).

Onderhoud – voor ondersteuning gezonde luchtwegen:

Pony (ongeveer 250kg) 1.5 schepje

Paard (ongeveer 500kg) 2 schepjes

Groot paard (ongeveer 750kg) 2.5 schepje

Paarden die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben;

10 dagen aaneengesloten;

Pony (ongeveer 250kg) 3 schepjes

Paard(ongeveer 500kg) 4 schepjes

Groot paard(ongeveer 750kg) 5 schepjes

Aktieve ingrediënten,  85g  RespirAid levert: Vitamin C 10g ( Ascorbyl Monophosphate) Vitamine E 4000 IU, MSM 20g,  Koper 100mg, Zink 400mg Mangaan 400mg, Selenium 1mg

 

 
 
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen