Wellhorse Performance

€45,68
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 3-4 weken

De basis van een paardenrantsoen bestaat altijd uit ruwvoer. Ruwvoer is helaas niet altijd van dezelfde kwaliteit. Het komt vaak voor dat paarden die voldoende ruwvoer krijgen toch bepaalde vitaminen en/of mineralen missen. Door onze manier van paarden houden is het paard niet in staat om zelf een gebied op te zoeken waar die grassen en kruiden groeien die zijn voeding in balans brengen. Het kan lang duren voor je de (vervelende) gevolgen van zulke tekorten ziet. Daarom is het verstandig om een rantsoen dat voornamelijk uit ruwvoer bestaat aan te vullen met een balancer. Omdat de behoefte aan vitamine en mineralen wijzigt wanner je paard ouder wordt en wanneer je anders gaat trainen zijn de Wellhorse Balancers afgestemd op de leeftijd van het paard en de intensiteit van de training. Het zijn de enige balancers die aan de vitamine en mineralen gehaltes voldoen zoals aanbevolen door de NRC (National Research Counsil). 

 

Wellhorse Performance

  • Brengt het ruwvoer in balans
  • Vitaminen, micro-mineralen en macro-mineralen voor het sportpaard
  • Extra ondersteuning voor sterke, gezonde gewrichten.
  • Volledig samengesteld volgens de aanbevelingen van NRC en BASF
  • Bevat levende gist om de darmflora gezond te houden
  • Bevat Glucosamine, MSM en extra vatamine E

 

Een emmer van 1.4 kg is voldoende voor 1 paard /maand

 

Wellhorse Performance is het resultaat van 50 jaar onderzoek naar de voeding van paarden en pony’s en is zo samengesteld dat het perfect aansluit bij de behoeften van paarden en pony’s die moeten presteren in de sport. Het bevat alle belangrijke vitamine en mineralen die een sportpaard nodig heeft en voldoet aan de aanbevelingen van zowel de NRC (National Research Counsil) als BASF (Animal Nutrition ). Wellhorse Performance zorgt voor sterke en soepele gewrichten en ondersteund het immuunsysteem zodat jouw paard zijn beste prestaties kan laten zien. Een paard dat intensief gereden wordt heeft andere behoeften dan een recreatiepaard. Wellhorse Performance is zo samengesteld dat het aan deze behoeften kan voldoen. Naast een uitgekiende mix van vitaminen en mineralen zit er in Wellhorse Leisure een bron van goed opneembare D-Biotine (=vitamine H / B7). D-Biotine is belangrijk voor gezonde hoeven, huid en vacht en kan een rol spelen bij een goede insulineregulatie. Tot slot is er aan Wellhorse Leisure een gepatenteerde levende gist en een myotoxcine binder toegevoegd om het maag- darmkanaal gezond te houden. Wellhorse Performance is een bron van hoogwaardige glucosamine en MSM voor de ondersteuning van gewrichten. Het brengt de gehaltes aan Vitamine E en C naar een hoger niveau voor gezonde spieren en luchtwegen.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing

Afgestreken schepjes, 25ml (16g) per dag.

Pony (ongeveer 250kg) 1.5 schepje

Paard(ongeveer 500kg) 3 schepjes

Groot paard (ongeveer 750kg) 4.5 schepjes

Actieve ingrediënten (per 48g / 3 afgestreken schepjes) Vitamine A 60,000 IU; Vitamine B1 (Thiamine) 63 mg; Vitamine B2 (Riboflavin) 40 mg; Vitamine B3 (Niacin) 75 mg; Vitamine B5 (Pantothenate) 50 mg; Vitamine B6 (Pyridoxine) 30 mg; Vitamine B12 300 ug; Vitamine C 1000 mg; Vitamine D3 (Cholecalciferol) 6000 IU; Vitamine E (alpha-tocopherol) 1500 mg; Vitamine K 15 mg; Foliumzuur 40 mg; Biotine 1.25 mg; Choline 1500 mg; Selenium 1.25 mg; Iodine 4.4 mg; Manganese 500 mg; Zink 500 mg; Koper 125 mg; Magnesium 87 mg; Calcium 7.6 g; Glucosamine HCl 5000 mg; Methyl sulphonyl methane (MSM) 6000 mg; Saccharomyces cerevisiae 9 x 1010 cfu; MOS & betaglucans 5000 mg. Geef niet meer als de aanbevolen hoeveelheid.  Niet combineren met andere selenium houdende supplementen. Bij twijfel contact opnemen met uw nutritionist of met Horsepax Int. BV voor aanvullend advies (bvk per email).

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen