Wellhorse Leisure

€26,09
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De basis van een paardenrantsoen bestaat altijd uit ruwvoer. Ruwvoer is helaas niet altijd van dezelfde kwaliteit. Dit kan komen door bijvoorbeeld de bodem waarop het gewas is gegroeit, het bemestingsplan, het tijdstip van oogsten en de manier van opslaan. Het komt vaak voor dat paarden die voldoende ruwvoer krijgen hierdoor toch bepaalde vitaminen en/of mineralen missen. Door onze manier van paarden houden is het paard niet in staat om zelf een gebied op te zoeken waar die grassen en kruiden groeien die zijn voeding in balans brengen. Het kan lang duren voor je de (vervelende) gevolgen van zulke tekorten ziet. Daarom is het verstandig om een rantsoen dat voornamelijk uit ruwvoer bestaat aan te vullen met een balancer. Omdat de behoefte aan vitamine en mineralen wijzigt wanner je paard ouder wordt en wanneer je anders gaat trainen zijn de Wellhorse Balancers afgestemd op de leeftijd van het paard en de intensiteit van de training. Het zijn de enige balancers die aan de vitamine en mineralen gehaltes voldoen zoals aanbevolen door de NRC (National Research Counsil). 

 

Wellhorse Leisure:

  • Speciaal voor het recreatiepaard
  • Brengt het ruwvoer in balans
  • Compleet vitaminen, micro-mineralen en macro-mineralen supplement.
  • Volledig samengesteld volgens de aanbevelingen van NRC en BASF
  • Bevat levende gist om de darmflora gezond te houden

 

Een emmer van 1.3 kg is voldoende voor 1 paard /maand

 

Wellhorse Leisure is het resultaat van 50 jaar onderzoek naar de voeding van paarden en pony’s en is zo samengesteld dat het perfect aansluit bij de behoeften van paarden en pony’s die recreatief worden gebruikt. Het bevat elke belangrijke vitamine die het paard nodig heeft en voldoet aan de aanbevelingen van zowel de NRC (National Research Counsil) als BASF (Animal Nutrition ). Naast een uitgekiende mix van vitaminen en mineralen zit er in Wellhorse Leisure een bron van goed opneembare D-Biotine (=vitamine H / B7). D-Biotine is belangrijk voor gezonde hoeven, huid en vacht en kan een rol spelen bij een goede insulineregulatie. Tot slot is er aan Wellhorse Leisure een gepatenteerde levende gist en een myotoxcine binder toegevoegd om het maag- darmkanaal gezond te houden. 

 

Alle Wellhorse producten zijn geconcentreerde balancers die nagenoeg geen zetmeel en suiker bevatten. Ze zijn dus geschikt voor paarden die op een strikt dieet staan, maken je paard niet druk en zorgen niet voor extra energie. 

 

Gebruiksaanwijzing;

Aantal afgestreken schepjes per dag (25 ml/14 gr)

 

Pony (ongeveer 250kg) 1.5 schepje

Paard (ongeveer 500kg) 3 schepjes

Groot paard (ongeveer 750kg) 4.5 schepjes

 

Actieve ingrediënten(per 43g / 3 afgestreken schepjes); Vitamine A 30,000 IU; Vitamine B1 (Thiamine) 30 mg; Vitamine B2 (Riboflavin) 30 mg; Vitamine B3 (Niacin) 50 mg; Vitamine B5 (Pantothenate) 30 mg; Vitamine B6 (Pyridoxine) 20 mg; Vitamine B12 250 ug; Vitamine C 500 mg; Vitamine D3 (Cholecalciferol) 3300 IU; Vitamine E (alpha-tocopherol) 500 mg; Vitamine K 10 mg; Foliumzuur 20 mg; Biotine 1.25 mg; Choline 750 mg; Selenium 1.25 mg; Iodine 3.5 mg; Manganese 400 mg; Zink 400 mg; Koper 100 mg; Magnesium 84 mg; Calcium 4.06 g; Saccharomyces cerevisiae 9 x 1010 cfu.

Voorgeschreven hoeveelheid niet overschrijden. Niet combineren met andere Selenium houdende producten. Als je twijfelt kun je contact opnemen met Horsepax Int. BV voor aanvullend advies (bvk per email)

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen