Pure lijnzaadolie

€39,15
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
  • verbeterd vacht, huid en conditie
  • Hoog gehalte Omega 3
  • helpt voor gewichtstoename
  • met toegevoegde Vitamine E (wetenschappelijk aanbevolen)

 

Extra informatie

Pure Lijnzaadolie van Science is een premium product dat geproduceerd wordt door een koude persing van hele lijnzaad zaadjes om de meest pure vorm van lijnzaadolie te krijgen. Het is de enige lijnzaadolie waar exact voldoende Vitamine E aan toegevoegd is overeenkomstig met de adviezen van voedingsdeskundige. Als conserveringsmiddel zijn natuurlijke rozemarijn extracten gebruikt. Dit verlengt de houdbaarheid en is een smakelijke toevoeging. De lijnzaadolie is rijk aan Omega 3 vetzuren. Goed voor de algemene conditie, een prachtige vacht, gezonde huid. Kan ook veilig gebruikt worden als extra energiebron. Dit product moet gebruikt worden als aanvulling op de normale voeding. Je kunt het gebruiken bij één voerbeurt, nog beter is het om de dagelijkse hoeveelheid te verdelen over meerdere voerbeurten. 

Per 100ml: Estimated energy: (DE) 3.7 MJ; Omega 3 (Linolenic acid) 56g; Omega 6 (Linoleic acid) 16g; Omega 9 (Oleic acid) 17g. Analyse: olie en vet 99%; Proteine 0%; Ruwe as 0%; Vezels 0%; Zout 0%; Vitamine E 1000 IU/kg Samenstelling: Lijnzaadolie oil; Vitamine E; natuurlijke antioxidant (rosemary) Toevoegingen (per Kg): Vitamin E (als tocopherol acetate) 1000IU.

Gebruiksaanwijzing en voedingsrichtlijn

Per dag voor een toename van gewicht en conditie, uithoudingsvermogen of als alternatief voor granen;

Pony  Ongeveer 250kg = 150ml (1/2kopje)

Paard Ongeveer500kg= 300ml   (1 kopje)

Paard, Groot Ongeveer 750kg= 450ml (1,5 kopje)

 

Per dag voor een gezonde huid en vacht en om in conditie te blijven;

Pony Ongeveer 250kg = 75ml  (1/4 kopje)

Paard Ongeveer 500kg = 150ml (1/2 kopje)

Paard, Ongeveer 750kg = 225ml (3/4 kopje)

Net als elke verandering in de voeding moet ook het toevoegen van lijnzaadolie geleidelijk gebeuren. Wij adviseren om het gebruik in 5-7 dagen naar de gewenste hoeveelheid te brengen. Mix het product goed met het voer en verdeel het , indien mogelijk, over verschillende maaltijden voor een maximaal effect. 

Geef niet meer als aanbevolen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen