Show Touch Up

€19,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Show Touch Ups zijn door Shapley’s exclusief voor paarden ontwikkeld. Een waanzinnig handige spray die vlekken, oneffenheden en schoonheidsfoutjes camoufleert. Je kunt het ook in de staart of het behang gebruiken om een vollere look te krijgen. Show Touch up moet je in je groomkoffer hebben op show en wedstrijd. Wanneer alles er net nog iets perfecter uit moet zien.

Show Touch Up is veilig en effectief. Het loopt niet uit in de regen. Het geeft niet af en is veegvast. Show Touch Up verwijderen doe je met een product op oliebasis zoals Shapley’s Hi -Gloss. Show Touch Up kun je daarom niet combineren met bijvoorbeeld een vliegenspray op oliebasis. Je hoeft Show Touch Up niet uit te spoelen na gebruik. Je kunt het rustig laten slijten zonder dat het het haar beschadigd.

Het haar blijft een natuurlijke uitstraling houden en wordt niet stug of hard.

Gewoon onmisbaar in alle klassen waar jouw paard word beoordeeld op zijn uiterlijk.

Show Touch Up is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Kies een kleur die zo dicht mogelijk bij de eigen kleur van jouw paard ligt. De witte spray is super om de witte aftekeningen op je paard er echt uit te laten springen.

Je kunt de Show Touch Up eenvoudig in een gelijkmatig laagje op de vacht of in de staart sprayen. Blijf laagjes toevoegen tot het gewenste resultaat is bereikt. Spray op een afstand van ongeveer 20- 30 cm. Op moeilijkere plekken zoals het hoofd of bij bonte paarden kun je Show Touch Up ook met een doek aanbrengen.

Show Touch Up is beschikbaar in zwart, wit, donker bruin, midden bruin, kastanje, vos, palomino en grijs.

 

Tips en Tricks

  • Gelijkmatig aanbrengen op een afstand van 20-30 cm
  • Bij bonte paarden de aangrenzende kleur afdekken mt bijv. een handdoek
  • Show Touch Up loopt niet uit in de regen.
  • De lichtere kleuren kun je met een gewone shampoo gedeeltelijk uitwassen. 
  • Om Show Touch Up grondig uit het haar te verwijderen kun je Shapley’s Hi Gloss gebruiken
  • Het gebruik van oliehoudende producten (sommige vliegenspray’s !) kunnen Show Touch Up laten uitlopen
  • Show Touch Up mag zonder problemen uit het haar slijten
  • Show Touch Up creëert volume wanneer je het in de staart gebruikt
  • Als je Show Touch Up op één plek wilt gebruiken en dan wilt laten blenden naar aangrenzende haren kun je op de overgang een harde borstel gebruiken om een goede blend te krijgen
  • Mocht je niet de goede kleur kunnen vinden dan kun je twee kleuren mixen door ze in een (wegwerp)beker te spuiten. Daarna opbrengen met een borsteltje

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen