No1 Light Oil

€19,95
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 3-4 weken

Shapley’s No. 1Light Oil is een fijne zachte conditioner voor de vacht en huid van uw paard. Geeft een mooie glans terwijl het de vacht verzorgt. Droge huid wordt voorzien van een dun laagje olie waardoor de huid hersteld en weer gezond wordt. Light Oil zorgt voor makkelijk doorkambare manen en maakt het veel makkelijker om knopen snel te verwijderen.

Dit verzorgende product is favoriet bij fokkers die hun paarden willen laten opvallen op de keuring zonder de super showy gloss and shine die bijvoorbeeld in halterklasses gewenst is.

Top groomers met oog voor detail gebruiken Light Oil dagelijks om de vitaliteit van de vacht te waarborgen.

Aangebracht op de huid helpt No 1 Light Oil een paard om snel door de verharing heen te komen. De haarworteltjes laten makkelijker los zonder de huid te iriteren. Hierdoor wordt het bij gevoelige paarden ook veel eenvoudiger om de manen te trekken.

Je kunt Light Oil met je handen of met een doek aanbrengen. Als je de spray bottle gebruikt kun je vanaf ongeveer 20 cm je paard rustig insprayen.

 

Tips and Tricks

  • Gebruik een kleinbeetje No 1 Light Oil  om neus, ogen en oren te accentueren. Giet een paar druppels in je hand en breng dit spaarzaam aan tot de gewenste glans is bereikt.
  • Om de spieren te accentueren of de vachtkleur te benadrukken kun je No1 Light Oil in de spray bottle gebruiken en je paard licht in sprayen
  • Wrijf wat No1 Light Oil in je handen en ga daarmee door de manen en staart om een fijne glans te te krijgen. Spaarzaam gebruiken om het haar niet te verzwaren.
  • No1 Light Oil is eenvoudig uit te wassen met behulp van Hi Shine Shampoo.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen