No2 Heavy Oil

€19,95
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 3-4 weken

Geef uw paard eens een Hamam behandeling! No2 Heavy Oil is een rijke, diep verzorgende olie. Deze intensieve oliebehandeling kun je koud of warm toepassen en hersteld de natuurlijke vetten van de huid. Droge en beschadigde huid komt weer in conditie en de vacht voelt weer soepel en zacht aan.

Professionele grooms gebruiken geven een Heavy Oil treatment na het scheren om de huid te behandelen, roos te verwijderen, losse haren kwijt te raken en de natuurlijke kleur terug te brengen. Het meeste effect heeft Heavy Oil als je de zgn warme behandeling geeft. Na het aanbrengen helpt een (oude) deken om de lichaamswarmte vast te houden en Heavy Oil zijn werk te laten doen.

Breng Heavy Oil met je handen aan of gebruik het in een spray bottle.

 

Tips and Tricks

  • No2 Heavy Oil is een geconcentreerd product om droog en broos haar te herstellen. Helpt bij roos en schilfers na het scheren en verbeterd de vetlaag op de huid.
  • Na het scheren kun je Heavy Oil over het paard sprayen en afdekken met een oude deken.
  • No2 Heavy Oil kan warm of koud worden opgebracht. Om de olie te verwarmen zet je de fles in een emmer warm water. Let op dat je de olie niet te warm maakt !
  • Bij het behandelen van de staart bevelen wij warme olie aan. Na het aanbrengen de staart vlechten en een staartzak gebruiken.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen