Equi Tone Shampoo

€19,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

EquiTone shampoo’s zijn door het toonaangevende blad, The Horse Journal, al meerdere keren uitgeroepen tot “Beste Keus” als het gaat over kleurversterkende shampoos’. De reinigende en verzorgende ingrediënten zijn eerste klas, zoals je van Shapley’s mag verwachten. Maar wat deze series shampoo’s zo bijzonder maakt is dat het de natuurlijke kleur van de vacht benadrukt. Het verlevendigt de kleur na te veel zon of een recente scheerbeurt. Doffe, droge vacht , manen en staart krijgen een oppepper en zien er weer levendig en gezond uit. De whitening variant zorgt voor sublieme licht weerkaatsing en laat alle kleuren beter tot hun recht komen. Bij grijze en witte paarden komt de kleur uit zoals je zou willen, expressief !

 

EquiTone Shampoo is makkelijk in gebruik. Breng het direct aan op een natte vacht. Goed inmaseren en dan een kleine 10 minuten in laten trekken. Daarna grondig uitspoelen. EquiTone niet verdunnen.

 

Door de zon gebleekte haren krijgen hun kleur en levendigheid terug. De dofheid die je vaak direct na het scheren ziet verdwijnt met een shampoo uit de EquiTone reeks. Gebruik deze shampoo iedere keer wanneer jouw paard wel even een kleur en glans boost kan gebruiken.

 

EquiTone shampoo’s zijn er in 4 varianten 

Red, voor vos, kastanje, licht bruin etc

Black, voor donker bruin en zwart

Gold, voor palomino,  buckskin etc.

White, voor grijs en wit

(Note, White is ook te gebruiken voor alle andere kleuren om extra glans te krijgen)

 

Tips en Tricks

  • Gebruikt EquiTone direct uit de fles op de natte vacht, staart en manen. Niet verdunnen
  • Laat 10 minuten inwerken voor je het uitspoelt
  • Goed in de vacht masseren met een rubber borstel of rubberhandschoen zodat het goed verdeelt wordt
  • Laat de White variant niet langer dan 10 minuten inwerken ! Het blauwe residu in dit product kan dan in enkele gevallen een blauwe of paarse gloed achterlaten

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen