Shapley's Easy-Out No Rinse Shampoo

€15,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Shapley’s Easy Out

 

Shapley’s Easy Out Shampoo, dat is wassen zonder water. We kennen allemaal die momenten dat  je eigenlijk die grote vlek zou moeten uitwassen maar dat het veel te koud is, je geen tijd hebt of dat er simpelweg geen water in de buurt is. Easy-Out is een krachtpatser die lastige vlekken van mest, urine, gras, zweet, modder laat verdwijnen zonder dat er water aan te pas komt. Niet alleen vlekken maar ook vieze geurtjes verdwijnen . Daardoor is Easy-Out ook heel fijn voor honden. In het bos gewandeld en je wilt geen viezigheid in je auto.... Easy-Out is dan een uitkomst.

 

De Easy-Out formule brengt vuil, vlekken en luchtjes naar de buitenkant van de vacht waarna je het zonder moeite afveegt met een doek. Eenvoudig in gebruik. Rechtstreeks op de vlek sprayen, een minuutje in laten werken en afvegen. Je kunt Easy-Out ook aanbrengen mbv een doek. Werk tegen de haargroei richting in om tot op de huid te reinigen. Een vieze staart of manen kun je rechtstreeks insprayen. Bij moeilijke vlekken , bijvoorbeeld grasvlekken op een lichtgekleurd paard, de vlek nat maken met Easy-Out en dan twee minuten in laten trekken. Daarna met een handdoek de straat en manen afvegen met de richting van het haar mee.

 

Easy-Out heeft optische witmakers (geen blekende ingrediënten !) die de normale vachtkleur beter doen uitkomen en laten glanzen. Easy-Out kan zonder problemen onder het zadel gebruikt worden of in de manen voor het vlechten. Ondanks de glans bevat het geen siliconen die de behandelde plekken glad zouden maken. 

 

Easy-Out werkt ook super om het fijne stof, dat zich lastig laat uitborstelen, uit een donkere vacht  te verwijderen.

 

Tips en Tricks

  • Easy Out is perfect als het te koud is om je paard te wassen of om snel een enkele vlek te verwijderen
  • Hardnekkige vlekken verwijder je door ze ruim in te sprayen, enkele minuten in laten werken en dan afnemen.
  • Werk voorzichtig in manen en staart zodat je geen haren uittrekt met de handdoek
  • Maak een natte plek op een handdoek met Easy-Out en wrijf dan tegen de haargroei richting in om alle stof en vuil te verwijderen. Deze methode is heel handig om alle kleine stofdeeltjes uit een donkere vacht te krijgen
  • Easy-Out werkt super om vieze geurtjes uit de vacht van de hond te krijgen zonder dat ze in bad hoeft.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen